top of page
aesthetic grassfield.png
logo.png

Iedereen schrijft zijn eigen verhaal.

Ieder leven kent momenten waar woorden amper toereiken. 

Alles heeft zin, klaar om ontdekt te worden. Iedereen is op zoek naar zin

alleen, met twee of met een hele groep mensen. 

Een geboorte, samen gaan leven, het vieren van een afscheid, 

jezelf of je groep levensbeschouwelijk profileren,…

Iedereen moet zijn eigen verhaal kunnen schrijven. Hierbij willen we jou of jullie helpen.

Evenementen

Projects

foto's

About
0478-GU4A7488 (1).jpg

over mij

Ik ben Filip Vandenberghe, echtgenoot van Evi en vader van 3 kinderen.

Ik ben steeds op zoek naar wat zingeving, religie en levensbeschouwing kan betekenen bij mezelf en in de wereld. Die zoektocht voerde mij tot een opleiding filosofie en theologie een master in de godsdienstwetenschappen. Ik ben een ervaren godsdienstleraar en ondertussen al meer dan 15 jaar actief als rituelenontwikkelaar en ceremoniespreker.

Ik ben buitengewoon geïnteresseerd in zingeving, taal, verhaal en symboliek. Ook creatieve werkvormen, hedendaagse kunst en muziek liggen in mijn ruime blikveld. Vanuit deze interesse en zijn persoonlijke spiritualiteit wil ik een kwalitatieve invulling helpen zoeken voor mensen die zich niet (meer) kunnen vinden in een traditionele vieringen. Zonder evenwel afbreuk te willen doen van eeuwenlange zinvolle tradieties.

Daarnaast wil ik voor zoekende mensen een aanzet geven om alleen of met een groep of organisatie te zoeken naar wat hen zinvol verbindt, verhaal en identiteit geeft.

Mijn aanbod is steeds op maat van de eigen zoektocht en voorkeur van de mens(en) die op onze diensten beroep willen doen.

Contact
  • Facebook
bottom of page